• New

Sailing Toward Osiris

€43.95
VAT included

Faarao on kuollut ja hänen hautapurtensa lipuu hitaasti alas Niiliä kohti hautaholvia. Siellä hänen sielunsa joutuu Osiriksen tuomittavaksi.

Faaraolla ei ollut jälkeläisiä, joten perinteet velvoittavat maan kuvernöörit rakentamaan monumentteja tämän kunniaksi. Faaraon perilliseksi nousee se kuvernööri, joka rakentaa komeimman kunnianosoituksen edeltäjälleen.

Työväki ja resurssit ovat rajallisia, jumalat ovat oikukkaita ja aikaakin on vähän: muistomerkkien on oltava valmiina ennen kuin hautapursi saavuttaa Osiriksin temppelin Men-Neferissä (nyk. Memfis).

Sailing Toward Osiris on eurotyylinen peli, jossa käytetään työläistenasettelun ja resurssienhallinnan pelimekanismeja ja pelaajien välinen konflikti on minimissään. Vuorojen välinen odottelu on minimoitu, sillä kukin tekee vuorollaan vain yhden toiminnon. Oikealla ajoituksella on hyvän strategian lisäksi merkittävä rooli menestyksessä.

Faaraon purren eteneminen neljän vuodenajan mittaan alas jokea kertoo samalla pelin lopun lähenemisestä. Jokaisena vuodenaikana pelaajat nostavat työläisiä yhteisestä pussista, jonka jälkeen pelaajat tekevät vuorotellen aina yhden 10 mahdollisesta toiminnosta, joihin kuuluu resurssien keräämistä, muistomerkin suunnittelua, rakentamista ja paljon muuta.

Pelaajat rakentavat sfinksejä, obeliskeja ja pylväitä edesmenneen faaraon kunniaksi ja sitä kautta saavat itselleen kunniaa joen eri alueilla. Kun useampia monumentteja nousee jokirantaan, samalla riisisadon kerääminen vähenee ja paikat tuleville muistomerkeille vähenevät. Viimeisenä vuodenaikana sopivien resurssien ja rakennusmaan löytyminen on jo vaativa tehtävä.

Quantity

  • Free shipping above 80€ Free shipping above 80€
  • 1 - 2 working days delivery 1 - 2 working days delivery
  • 30-day return policy 30-day return policy

Data sheet

Number of Players
2 Players, 3 Players, 4 Players, 5 Players
Game Mechanics
Economic, Negotiation, Worker Placement
Recommended Age
14+
Language
English
Playing Time
60-90 Minutes
Production Year
2018