Pelit valmistajalta Daily Magic Games

 • Quick view Quick View

  Sailing Toward Osiris

  39,95 €

  Faarao on kuollut ja hänen hautapurtensa lipuu hitaasti alas Niiliä kohti hautaholvia. Siellä hänen sielunsa joutuu Osiriksen tuomittavaksi.

  Faaraolla ei ollut jälkeläisiä, joten perinteet velvoittavat maan kuvernöörit rakentamaan monumentteja tämän kunniaksi. Faaraon perilliseksi nousee se kuvernööri, joka rakentaa komeimman kunnianosoituksen edeltäjälleen.

  Työväki ja resurssit ovat rajallisia, jumalat ovat oikukkaita ja aikaakin on vähän: muistomerkkien on oltava valmiina ennen kuin hautapursi saavuttaa Osiriksin temppelin Men-Neferissä (nyk. Memfis).

  Sailing Toward Osiris on eurotyylinen peli, jossa käytetään työläistenasettelun ja resurssienhallinnan pelimekanismeja ja pelaajien välinen konflikti on minimissään. Vuorojen välinen odottelu on minimoitu, sillä kukin tekee vuorollaan vain yhden toiminnon. Oikealla ajoituksella on hyvän strategian lisäksi merkittävä rooli menestyksessä.

  Faaraon purren eteneminen neljän vuodenajan mittaan alas jokea kertoo samalla pelin lopun lähenemisestä. Jokaisena vuodenaikana pelaajat nostavat työläisiä yhteisestä pussista, jonka jälkeen pelaajat tekevät vuorotellen aina yhden 10 mahdollisesta toiminnosta, joihin kuuluu resurssien keräämistä, muistomerkin suunnittelua, rakentamista ja paljon muuta.

  Pelaajat rakentavat sfinksejä, obeliskeja ja pylväitä edesmenneen faaraon kunniaksi ja sitä kautta saavat itselleen kunniaa joen eri alueilla. Kun useampia monumentteja nousee jokirantaan, samalla riisisadon kerääminen vähenee ja paikat tuleville muistomerkeille vähenevät. Viimeisenä vuodenaikana sopivien resurssien ja rakennusmaan löytyminen on jo vaativa tehtävä.