Pelit valmistajalta Daily Magic Games

 • Sailing Toward Osiris

  39,95 €

  Faarao on kuollut ja hänen hautapurtensa lipuu hitaasti alas Niiliä kohti hautaholvia. Siellä hänen sielunsa joutuu Osiriksen tuomittavaksi.

  Faaraolla ei ollut jälkeläisiä, joten perinteet velvoittavat maan kuvernöörit rakentamaan monumentteja tämän kunniaksi. Faaraon perilliseksi nousee se kuvernööri, joka rakentaa komeimman kunnianosoituksen edeltäjälleen.

  Työväki ja resurssit ovat rajallisia, jumalat ovat oikukkaita ja aikaakin on vähän: muistomerkkien on oltava valmiina ennen kuin hautapursi saavuttaa Osiriksin temppelin Men-Neferissä (nyk. Memfis).

  Sailing Toward Osiris on eurotyylinen peli, jossa käytetään työläistenasettelun ja resurssienhallinnan pelimekanismeja ja pelaajien välinen konflikti on minimissään. Vuorojen välinen odottelu on minimoitu, sillä kukin tekee vuorollaan vain yhden toiminnon. Oikealla ajoituksella on hyvän strategian lisäksi merkittävä rooli menestyksessä.

  Faaraon purren eteneminen neljän vuodenajan mittaan alas jokea kertoo samalla pelin lopun lähenemisestä. Jokaisena vuodenaikana pelaajat nostavat työläisiä yhteisestä pussista, jonka jälkeen pelaajat tekevät vuorotellen aina yhden 10 mahdollisesta toiminnosta, joihin kuuluu resurssien keräämistä, muistomerkin suunnittelua, rakentamista ja paljon muuta.

  Pelaajat rakentavat sfinksejä, obeliskeja ja pylväitä edesmenneen faaraon kunniaksi ja sitä kautta saavat itselleen kunniaa joen eri alueilla. Kun useampia monumentteja nousee jokirantaan, samalla riisisadon kerääminen vähenee ja paikat tuleville muistomerkeille vähenevät. Viimeisenä vuodenaikana sopivien resurssien ja rakennusmaan löytyminen on jo vaativa tehtävä.

 • Villages of Valeria

  23,95 €

  A village-building card game. In Villages of Valeria, you take on the role of a Baron in the vast and beautiful kingdom of Valeria. Construct magnificent buildings, cultivate resources, and attract adventurers in order to become the next capital city of Valeria.

  Villages of Valeria is a stand alone game set in the world of Valeria and takes place just before the hordes of monsters invade the kingdom in Valeria: Card Kingdoms. The Kingdom has been established and the King is looking for the greatest Village to name the next capital city of Valeria. In order to accomplish this, you'll have to outwit your fellow Baron's by selecting the best actions and making sure to follow your opponents actions as best you can.