Prowler's Passage

28,95 €
Sisältää alv:n

Nukkuvan kaupungin sydämessä lepää uskomattomia rikkauksia odottamassa noutajaansa. Vartijat ovat silmä kovana porteilla, mutta he eivät näe mitä on tapahtumassa aivan heidän jalkojensa alla. Yö antaa sinulle juuri tarpeeksi suojaa, kun kaivaudut maan alla kohti rikkauksia.  On kuitenkin parempi pitää kiirettä, sillä kilpakumppanisi on saanut, tai luultavammin varastanut, nerokkaan ideasi.

Prowler’s Passagessa sinä ja kilpailijasi kaivaudutte kaupungin alaisiin käytäviin, joiden kautta murtaudutte huomaamatta kohteisiinne  ja pöllitte kaikki löytämänne arvoesineet. Samalle kilpailette siitä, kuka hallitsee tärkeimpiä kaupunginosia. Varastamalla parhaat tavarat, luomalla pisimmät reitit ja hallitsemalla tärkeimpiä alueita sinusta tulee varkaista parhain!

Pelaaminen on yksinkertaista. Aseta reitti, kerää sillä ollut arvoesinelaatta ja liikuta aluehallintamerkkejä reitin viereisiltä rakennustyypeiltä. Ottamasi laatta on joko aarre, joista keräät arvokkaita settejä, tai lapio, jolla voi liikuttaa aluehallintamerkkejä tavallista pidemmälle. Voit myös varastaa patsaita ja suorittaa ennalta-asetettuja tavoitteita.

Määrä
1 kpl jäljellä

  • Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
  • 1-2 arkipäivää 1-2 arkipäivää
  • 30 päivän palautusoikeus 30 päivän palautusoikeus

Pelaajien määrä
2 Pelaajaa
Genre
Area Control, Set Collection
Ikäsuositus
12+
Kieli
Englanti
Peliaika
20-30 minuuttia
Valmistusvuosi
2018