KeyForge: Call of the Archons

37,95 €
Sisältää alv:n

Legendaarisen pelisuunnittelija Richard Garfieldin uusi peli tarjoaa jotain aivan ennenkuulumatonta – sen jokainen pakka on yhtä uniikki kuin pelaaja itse, eikä yksikään peli ole koskaan samanlainen kuin toinen. KeyForge haluaa tehdä pakanrakentelusta ja booster-pakettien ostamisesta historiaa. Pakka on heti valmis pelattavaksi toisten pelaajien pakkoja vastaan vaikka turnauksessa.

Peli sijoittuu Crucibleen, keinotekoiseen maailmaan joka on koottu lukemattomien planeettojen palasista. Täällä mikä tahansa on mahdollista. Maailman rakensivat jumalaiset Archonit, jotka uskomattomista voimistaan huolimatta tiesivät omasta alkuperästään vain hyvin vähän. Archonit kamppailevat jatkuvasti keskenään, johtaen ei ryhmittymistä koostuvia joukkojaan etsimään ja avaamaan planeetalle piilotettuja Holveja. Niistä he toivovat löytävänsä lopullisen tiedon ja voiman.

KeyForge: Call of the Archons on maailman ensimmäinen Unique Deck Game, jossa jokainen pakka on ainutlaatuinen sisältönsä ja Archoninsa suhteen. Kenelläkään muulla maailmassa ei ole samanlaista pakkaa. Ensimmäisessä Keyforge-setissä on tarpeeksi erilaisia kortteja, jotta julkaisija Fantasy Flight Games voi muodostaa niistä 104 kvadriljoona (miljoona triljoonaa) erilaista valmista ja uniikkia pakkaa. Tämä uudenlainen painotekniikka on hämmästyttänyt pelialaa.

Jokainen Archon-pakka on täysi pelikokemus, eikä pakkaa voi muokata. Se on siis heti pelivalmis. Tämä poistaa kaiken tarpeen pakanrakenteluun tai booster-pakettien ostamiseen. Se myös luo uudenlaisen innovatiivisen pelikokemuksen, joka haastaa pelaajan etsimään oman pakkansa jokaisesta kortista maksimaalisen tehon ja parhaimmat kombinaatiot. Kortit itsessään eivät ole huikean voimakkaita, mutta niiden välisen interaktion hyödyntäminen on avain voittoon, kun sinä ja vastustajasi jakelette toisillenne iskuja.

Määrä
Tuote on loppu

  • Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
  • 1-2 arkipäivää 1-2 arkipäivää
  • 30 päivän palautusoikeus 30 päivän palautusoikeus

Pelaajien määrä
2 Pelaajaa
Genre
Variable Player Powers, Hand Management, War/Fighting
Ikäsuositus
14+
Kieli
Englanti
Peliaika
30-45 minuuttia
Valmistusvuosi
2018