Dawn of Peacemakers

72,95 €
Sisältää alv:n

Dawn of Peacemakers on kehittyvä lautapeli, jossa on jatkuvajuoninen kampanja. Pelaajat ovat seikkailijoita, jotka yrittävät tukahduttaa kahden sotivan osapuolen sotahalut ja saada aikaan rauhan. Rauhan solmiminen vaatii pelaajien välistä yhteistyötä ja keskinäistä luottamusta.
Peli koostuu skenaarioista, jotka muodostavat jännittävän ja etenevän kampanjan. Tarinan edetessä paljastuu useita salaisuuksia ja yllätyksiä pelilaatikosta avattaviksi. Jokainen pelikerta on siksi erilainen. Mitään pelin komponentteja ei kuitenkaan tuhota tai muuteta, joten kampanjan tai tietyt skenaariot voi pelata useita kertoja.
Dawn of Peacemakers sijoittuu Daimyriaan, samaan maailmaan kuin suunnittelija Sami Laakson aiemmat Dale of Merchants -pelit. Vaikka Dawn of Peacemakers on sijoitettu vuosituhatta ennen Dale of Merchantsin tapahtumia, ovat monet eläinryhmät jälkimmäisiä pelejä pelanneille tuttuja. Oletko valmis astumaan Daimyrian jännittävään maailmaan?

Pelaajat käyttävät käsikorttejaan vaikuttaakseen käynnissä olevaan sotaan. Armeijat ja pelaajien kontrolloimat seikkailijat on kuvattu yksityiskohtaisin muoviminiatyyrein. Kaikilla skenaarioilla on oma karttansa, jotka rakennetaan modulaarisista maastolaatoista.

Määrä
Varastossa

  • Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
  • 1-2 arkipäivää 1-2 arkipäivää
  • 30 päivän palautusoikeus 30 päivän palautusoikeus

Pelaajien määrä
1 Pelaaja, 2 Pelaajaa, 3 Pelaajaa, 4 Pelaajaa
Genre
Adventure, Co-operative/Alliance, Dice Rolling, Hand Management
Kieli
Englanti
Peliaika
60-120 minuuttia
Valmistusvuosi
2018