City of Gears

56,95 €
Sisältää alv:n

City of Gears on höyrypunkkigenreen sijoitettu tutkimusmatkailua, työläistenasettelua ja tuotantokoneiston rakentekya yhdistävä peli. Pelaajat kisaavat omista tehtaistaan mahtavan kellopelimetropolin raunioille ottaakseen haltuunsa sen aarteita. Pelilauta arvotaan aina pelin aluksi eri rattaista, jolloin jokainen pelikerta tarjoaa uudenlaisen haasteen. Peli kestää vain vajaan tunnin, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoisia valintoja.

Joka vuoro pelaaja heittää tuotantonoppia ja aktivoi kaupunkilaattoja. Sitten omia kellopelityöläisiä liikutellaan tekemään eri toimintoja, kuten sijoittamaan rattaita kaupunkiin, jotta sen osia saadaan uudelleen käyntiin. Kaiken aikaa pelaajat myös kehittävät omaa tehdastaan antamalla sille erikoisvoimia, jotka poikkeavat muiden pelaajien kyvyistä.

Kun metropoli paljastuu hiljallee ja sen voimat saadaan käyttöön, sinun pitää hankkia mainetta ja häiritä vastustajiasi, jotta suuren Avajaispäivän tullessa sinut julistetaan voittajaksi. Onko sinussa sisua ja älliä, jolla saat kaupungin rattaat pyörimään?

Määrä
Tuote on loppu

  • Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
  • 1-2 arkipäivää 1-2 arkipäivää
  • 30 päivän palautusoikeus 30 päivän palautusoikeus