Palautusoikeus

Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden alkaen siitä päivästä, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Tuotteen tulee olla avaamaton sekä samassa kunnossa kuin ostohetkellä. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut ellei tuote ole viallinen. Ohjeet tuotteen palautukselle löydät tältä sivulta. Noutamaton tilaus ei ole palautus. Tilaus tulee noutaa noutopisteestä siinäkin tapauksessa, että haluat palauttaa sen. Veloitamme noutamattomista paketeista 15€ palautusmaksun.

  

Jos palautat tilauksesta tuotteita ja ostosumma jää palautuksen jälkeen ilmaisen toimituksen edellyttämän rajan alle, perimme tilauksesta toimituskulut 5,50 €. Tuotteillamme on 24 kuukauden takuu. Tämä kattaa tuotevirheet sekä valmistusvirheet. Käytöstä tai kulumisesta johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

  

Jos vastaanottamasi tuote on vioittunut, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä kohtuullisen ajan kuluessa. Tuotteita jotka ovat vaurioituneet asiakkaan käytössä ei hyvitetä. Jos tuotteestasi puuttuu osia, pyydämme ottamaan yhteyttä. Usein pystymme lähettämään osat eikä koko tuotetta tarvitse palauttaa. Jos kauppasopimuksen kiistaa ei saada ratkaistuksi meidän ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla, asiakas voi ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi).


Palautusojeet

Voit pyytää palautusta kahdella tavalla. Voit pyytää palautusta asiakastililläsi tai voit lähettää meille sähköpostia.

  

Suosittelemme lukemaan Toimitus Ja Palautus-osiomme ennen kuin pyydät palautusta. Jos tuote on vioittunut, pyydämme liittämään kuvan viasta mukaan palautuspyyntöösi. Pyytääksesi palautusta sähköpostitse, liitä alla oleva teksti sähköpostiisi ja lähetä viesti osoitteeseen [email protected].

  

Laskunumero:

Palautettavat tuotteet:

Palautuksen syy:

Lisätiedot tai palaute (valinnainen):

  

Toinen tapa pyytää palautusta on kirjautua asiakastilille ja valikoida "Tilaushistoria ja tilaustiedot". Valitse tilaus jolta haluat tehdä palautuksen ja valitse tuote/tuotteet jotka haluat palauttaa. Kirjoita palautuksen syy palautettaville tuotteille ja paina painiketta jossa lukee Pyydä palautusta. Kun pyyntösi on hyväksytty, saat vahvistuksen sähköpostitse sekä lisäohjeet palautuksen tekoon. Hyvityskäsittelyssä kestää korkeintaan 14 arkipäivää. Asiakkaalla on vastuu pakata tuote niin, että se ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Vaurioituneita palautustuotteita ei hyvitetä, ellei vauriota ole aiheuttanut kuljetuspalvelu.

  

Palautusosoite on:

Pelipeikko Oy
Maskuntie 230K
21250 Masku
Suomi

  
Toimitus

Tilaukset lähetetään normaalisti seuraavana arkipäivänä. Lähetettyämme tilauksesi saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen josta löydät seurantanumeron. Toimituskulut ovat 5,50€. Yli 80€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen. Hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia.