Yleistä tietoa

Pelipeikko Oy

Y-tunnus: 2861097-8

Kappakuja 1 D 18

20540 Turku

Suomi

 

Tietosuojauudistus

EU:n uudet GDPR-tietosuoja-asetukset tulevat voimaan 25.5.2018.

Jos luot asiakastilin verkkosivullamme, antamasi yhteystiedot säilytetään järjestelmässämme vain tilausten käsittelyä varten. Voit halutessasi muokata tai poistaa asiakastilin tietoja koska vain.

Tehdessäsi tilauksen (rekisteröityneenä käyttäjänä tai vieraana) luomme laskun tilauksestasi järjestelmäämme. Laskun tietoja säilytetään järjestelmässämme lainmukaiset 5 vuotta. Kopio tilauksesi laskusta lähetetään sähköpostiisi kun teet tilauksen. Kopio on myös saatavilla asiakastililläsi. Maksaessasi tilauksen, maksutietosi käsittelee joko Checkout.fi (verkkopankkimaksut) tai Stripe (korttimaksut).

Verkkosivumme järjestelmästä näemme kun rekisteröity käyttäjä on verkkosivullamme ja näemme myös ostoskorin sisällön. Tätä toimintoa ei kuitenkaan käytetä yksittäisen asiakkaan seurantaan vaan tarkkailemme vierailijoiden kokonaismäärää.

Jos tilaat uutiskirjeemme, pystymme näkemään avaatko uutiskirjettä sekä oletko klikannut uutiskirjeen sisältöä. Emme käytä tätä toimintoa tarkkaillaksemme yksittäisiä käyttäjiä vaan käytämme dataa nähdäksemme kokonaismäärän käyttäjistä jotka ovat avanneet kirjeen.

Klikkaamalla OK vahvistat, että hyväksyt ylläolevat ehdot. Jos et hyväksy ehtoja, et pysty käyttämään verkkosivumme kaikkia toimintoja kuten tilauksen tekoa.

Jos sinulla on  kysyttävää koskien tietojen säilytystä tai tietosuojaa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@pelipeikko.fi

 

Maksutavat

Maksutapana hyväksymme Visa, Mastercard ja American Express luottokortit sekä maksukortit. Pelipeikko Oy käyttää maksupalveluntarjoajana Stripea joka noudattaa PCI DSS -standardia (Payment Card Industry Data Security Standard).

Lisää tietoa Stripesta löydät sivulta www.stripe.com. Tehtyäsi tilauksen järjestelmämme tekee varauksen maksukortiltasi, mutta maksukorttiasi ei veloiteta ennen kuin tilaamasi tuotteet ovat lähetetty. Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Hyvityskäsittelyssä kestää korkeintaan 14 arkipäivää.

Pelipeikko Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus virheellisyyden, kuten teknisen virheen tai virheellisen tarjouksen vuoksi.

  

Toimitus

Tilaukset lähetetään normaalisti seuraavana arkipäivänä. Lähetettyämme tilauksesi saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen josta löydät seurantanumeron. Kaikki tilauksemme toimittaa Posti. Toimituskulut ovat 5,50€. Yli 80€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen. Hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Toimitusajat ovat arvioita ja Pelipeikko Oy ei ole vastuussa viivästyksistä jotka johtuvat säästä, asiakkaan tekemästä virheestä tai muista odottamattomista syistä. Pelipeikko Oy myy tuotteita vain EU:n sisällä.

  

Palautusoikeus

Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden alkaen päivästä kun olet vastaanottanut tilauksesi. Tuotteen tulee olla avaamaton sekä samassa kunnossa kuin ostohetkellä. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut ellei tuote ole viallinen. Noutamaton tilaus ei ole palautus. Tilaus tulee noutaa noutopisteestä siinäkin tapauksessa jos haluat palauttaa sen. Veloitamme noutamattomista paketeista 15€ palautusmaksun. Jos palautat tilauksesta tuotteita ja ostosumma jää palautuksen jälkeen ilmaisen toimituksen edellyttämän rajan alle, perimme tilauksesta toimituskulut 5,50 €.

  

Tuotteillamme on 24 kuukauden takuu. Tämä kattaa tuotevirheet sekä valmistusvirheet. Käytöstä tai kulumisesta johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin. Jos vastaanottamasi tuote on vioittunut, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä kohtuullisen määräajan kuluessa. Tuotteita jotka ovat vaurioituneet asiakkaan käytössä ei hyvitetä. Jos tuotteestasi puuttuu osia, pyydämme ottamaan yhteyttä. Usein pystymme lähettämään osat eikä koko tuotetta tarvitse palauttaa.

  

Jos kauppasopimuksen kiistaa ei saada ratkaistuksi meidän ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla, asiakas voi ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi).

  

Palauttaaksesi tilauksen kirjaudu asiakastilillesi ja valitse Tilaushistoria ja tilaustiedot. Valitse tilaus jolta haluat tehdä palautuksen ja valitse tuote/tuotteet jotka haluat palauttaa. Kirjoita palautuksen syy palautettaville tuotteille ja paina painiketta jossa lukee Pyydä palautusta. Kun pyyntösi on hyväksytty, saat vahvistuksen sähköpostitse sekä lisäohjeet palautuksen tekoon. Hyvityskäsittelyssä kestää korkeintaan 14 arkipäivää. Asiakkaalla on vastuu pakata tuote niin, että se ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Vaurioituneita palautustuotteita ei hyvitetä, ellei vauriota ole aiheuttanut kuljetuspalvelu.

  

Palautusosoite on:

Pelipeikko Oy

Metallikatu 9 B 7,

20240 Turku

Suomi

  

Tietosuojaseloste

Pelipeikko Oy säilyttää antamiasi henkilötietoja. Tietojasi käytetään vain tilaustesi käsittelyyn sekä laskutukseen liittyvissä asioissa. Sähköpostiosoitettasi käytetään tiedon välittämiseen tilauksesi tilasta. Pelipeikko Oy ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Luottokorttitietojasi ei koskaan säilytetä palvelimillamme.