Yleistä tietoa

Pelipeikko Oy

Y-tunnus: 2861097-8

Loimukatu 3 A 16

21200 Raisio

Suomi

 

Tietosuojauudistus

EU:n uudet GDPR-tietosuoja-asetukset tulevat voimaan 25.5.2018.

Jos luot asiakastilin verkkosivullamme, antamasi yhteystiedot säilytetään järjestelmässämme vain tilausten käsittelyä varten. Voit halutessasi muokata tai poistaa asiakastilin tietoja koska vain.

Tehdessäsi tilauksen (rekisteröityneenä käyttäjänä tai vieraana) luomme laskun tilauksestasi järjestelmäämme. Laskun tietoja säilytetään järjestelmässämme lainmukaiset 5 vuotta. Kopio tilauksesi laskusta lähetetään sähköpostiisi kun teet tilauksen. Kopio on myös saatavilla asiakastililläsi. Maksaessasi tilauksen, maksutietosi käsittelee joko Checkout.fi (verkkopankkimaksut) tai Stripe (korttimaksut).

Verkkosivumme järjestelmästä näemme kun rekisteröity käyttäjä on verkkosivullamme ja näemme myös ostoskorin sisällön. Tätä toimintoa ei kuitenkaan käytetä yksittäisen asiakkaan seurantaan vaan tarkkailemme vierailijoiden kokonaismäärää.

Jos tilaat uutiskirjeemme, pystymme näkemään avaatko uutiskirjettä sekä oletko klikannut uutiskirjeen sisältöä. Emme käytä tätä toimintoa tarkkaillaksemme yksittäisiä käyttäjiä vaan käytämme dataa nähdäksemme kokonaismäärän käyttäjistä jotka ovat avanneet kirjeen.

Klikkaamalla OK vahvistat, että hyväksyt ylläolevat ehdot. Jos et hyväksy ehtoja, et pysty käyttämään verkkosivumme kaikkia toimintoja kuten tilauksen tekoa.

Jos sinulla on  kysyttävää koskien tietojen säilytystä tai tietosuojaa voit ottaa yhteyttä osoitteeseen [email protected]

 

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut
Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

Toimitus

Tilaukset lähetetään normaalisti seuraavana arkipäivänä. Lähetettyämme tilauksesi saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen josta löydät seurantanumeron. Kaikki tilauksemme toimittaa Posti. Toimituskulut ovat 5,50€. Yli 80€ tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen. Hinnat koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia. Toimitusajat ovat arvioita ja Pelipeikko Oy ei ole vastuussa viivästyksistä jotka johtuvat säästä, asiakkaan tekemästä virheestä tai muista odottamattomista syistä. Pelipeikko Oy myy tuotteita vain EU:n sisällä.

  

Palautusoikeus

Tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden alkaen päivästä kun olet vastaanottanut tilauksesi. Tuotteen tulee olla avaamaton sekä samassa kunnossa kuin ostohetkellä. Asiakkaan tulee maksaa toimituskulut ellei tuote ole viallinen. Noutamaton tilaus ei ole palautus. Tilaus tulee noutaa noutopisteestä siinäkin tapauksessa jos haluat palauttaa sen. Veloitamme noutamattomista paketeista 15€ palautusmaksun. Jos palautat tilauksesta tuotteita ja ostosumma jää palautuksen jälkeen ilmaisen toimituksen edellyttämän rajan alle, perimme tilauksesta toimituskulut 5,50 €.

  

Tuotteillamme on 24 kuukauden takuu. Tämä kattaa tuotevirheet sekä valmistusvirheet. Käytöstä tai kulumisesta johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin. Jos vastaanottamasi tuote on vioittunut, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä kohtuullisen määräajan kuluessa. Tuotteita jotka ovat vaurioituneet asiakkaan käytössä ei hyvitetä. Jos tuotteestasi puuttuu osia, pyydämme ottamaan yhteyttä. Usein pystymme lähettämään osat eikä koko tuotetta tarvitse palauttaa.

  

Jos kauppasopimuksen kiistaa ei saada ratkaistuksi meidän ja asiakkaan välisillä neuvotteluilla, asiakas voi ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi).

  

Palauttaaksesi tilauksen kirjaudu asiakastilillesi ja valitse Tilaushistoria ja tilaustiedot. Valitse tilaus jolta haluat tehdä palautuksen ja valitse tuote/tuotteet jotka haluat palauttaa. Kirjoita palautuksen syy palautettaville tuotteille ja paina painiketta jossa lukee Pyydä palautusta. Kun pyyntösi on hyväksytty, saat vahvistuksen sähköpostitse sekä lisäohjeet palautuksen tekoon. Hyvityskäsittelyssä kestää korkeintaan 14 arkipäivää. Asiakkaalla on vastuu pakata tuote niin, että se ei vaurioidu kuljetuksen aikana. Vaurioituneita palautustuotteita ei hyvitetä, ellei vauriota ole aiheuttanut kuljetuspalvelu.

  

Palautusosoite on:

Pelipeikko Oy

Maskuntie 230K

21250 Masku

Suomi

  

Tietosuojaseloste

Pelipeikko Oy säilyttää antamiasi henkilötietoja. Tietojasi käytetään vain tilaustesi käsittelyyn sekä laskutukseen liittyvissä asioissa. Sähköpostiosoitettasi käytetään tiedon välittämiseen tilauksesi tilasta. Pelipeikko Oy ei luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Luottokorttitietojasi ei koskaan säilytetä palvelimillamme.