• Tuote on loppu
Clank! In! Space!
Clank! In! Space!
Clank! In! Space!
Clank! In! Space!
Clank! In! Space!

Clank! In! Space!

55,95 €
Sisältää alv:n
RGS0594
Renegade Game Studios
859930005940

Jos luulit että avaruudessa kukaan ei kuule kolinaasi, olit väärässä...

Paha Lordi Eradikus on vallannut miltei galaksin. Nyt tuo ilkimys vetää kunniakierrosta lippulaiva Eradikus Primellään. Pollea pahis saattaa ehkä hallita kyborgikouransa rautaisella otteella maailmoja, mutta sinä muutama muu varas olette haastaneet toisenne hipsimään Lordi E:n alukselle, hakkeroimaan ukon komentomoduulin ja viemään mitä pystytte.

Matkan varrella mukaan voi tulla liittolaisia ja ylimääräistä saalista. Yksikin virheliike voi kuitenkin johtaa kolinaan, mikä herättää Lordi Eradikuksen huomioon. Kaikenlaiset hakkeroinnit vasta pahan lordin vihan nostattavatkin. Toivo, että kilpasiskosi ja -veljesi pitävät enemmän ääntä kuin sinä, sillä sinä haluat päästä saaliisi kanssa pakokapseliin elävänä.

Clank! In! Space! käyttää sama pelijärjestelmää kuin suosittu Clank! A Deck-Building Adventure. Kukin pelaaja rakentaa pelin aikana oman henkilökohtaisen pakkansa, jonka kortit mahdollistavat liikkumisen avaruusaluksessa, taistelemisten, lisähankinnat sekä tietenkin mahdollisesti päästävät kolisevaa ääntä, joka houkuttelee Lord Eradikuksen paikalle...

Loppunut varastosta

RGS0594

Lisätiedot

Pelaajien määrä
2 Pelaajaa
3 Pelaajaa
4 Pelaajaa
Genre
Card Drafting
Deck/Pool Building
Player Elimination
Press-Your-Luck
Ikäsuositus
12+
Kieli
Englanti
Peliaika
60 Minutes
Valmistusvuosi
2017

Tilausviitteet

EAN13
859930005940

Clank! In! Space!

55,95 €